افزایش سرعت سیستم های مبتنی بر AMD

1: روش سخت افزاری

ابتدا وارد Setup سیستم می شویم و گزینه Frequency / Voltage Control را انتخاب می کنیم.سپس عدد جلوی cpu host frequency را از 100 به 120 ارتقا می دهیم.

نکته: Over Clock سی پی یو Over Clock دیگر قطعات، از جمله کارت گرافیک را در پی دارد. به همین دلیل عملکرد سیستم در بازی ها به نحو چشم گیری افزایش می یابد.

نکته2: over clock سخت افزاری بیش از 20 واحد تاثیر چندانی ندارد و دمای سی پی یو هم خیلی بالا می رود ، همچنین ممکن است cpu اسیب ببیند. به همین دلیل هرگز باس سیستم را بیشتر از 120 نگذارید.

نکته3: حداکثر باس cpu 133 می باشد و over clock بیش از این مقدار به cpu آسیب می رساند.

نکته 4: over clock باعث افزایش دمای cpu می شود به همین دلیل باید دقت کنید تا دمای cpu به 60 درجه سانتیگراد نرسد چون سیستم reset یا خاموش می شود.

2: روش نرم افزاری

در سی دی مادربردهای Giga نرم افزاری به نام Easy tune وجود دارد و توسط آن می توانید سیستم را Over Clock کنید. سیستم های مبتنی بر AMD معمولا با باس 100 کار می کنند و می توانید باس را توسط easy tune به 110 افزایش دهید ، بدون آنکه سیستم قفل کند.

نکته : افزایش بیش از حد Bus باعث قفل کردن سیستم می شود ، به همین دلیل بیش از 10 واحد آن را افزایش ندهید. باس ایده آل برای Over clock نرم افزاری 110 می باشد و بعد از اینکه سیستم را restart کردید دوباره می توانید آن را توسط easy tune 10 واحد دیگر افزایش دهید. Bus سیستم نهایتا نباید بیش از 120 بشود.

قفل کردن کامپیوتر توسط یک Shortcut

قفل کردن کامپیوتر توسط یک Shortcut شاید تا به حال به فکر یافتن راهی بوده اید که کامپیوتر خود را راحت تر از آنچه متداول است در حالت Lock قرار دهید. این کار بسیار ساده است و با طی کردن مراحل زیر شما میتوانید یک Icon به دسکتاپ یا Quick Launch اضافه کنید که با یک ضربه ماوس بر روی آن سیستم شما در حالت Lock قرار میگیرد.


1. بر روی صفحه نمایش خود Right-Click کنید و از Shortcut ، New را انتخاب کنید.
2. در پنجرهای که ظاهر شده در قسمت Type the location of the item فرمان زیر را بنویسید:
rundll32.exe user32.dll,LockWorkStation user32.dll,LockWorkStation
3- بر روی Next کلیک کنید و و نام Shortcut را وارد کنید و کلید Finish را بزنید.
جهت راحتی بیشتر پیشنهاد میشود که میانبر(Shortcut) ایجاد شده را با ماوس به یک قسمت از فضای خالی Quick Launch بکشید تا از این پس در هنگام نیاز با زدن یک کلید دستگاه شما در حالت Lock قرار گیرد.

20 راه برای اینکه سیستم خود را ناکار کنید!

در این ترفند قصد داریم بر خلاف همیشه به معرفی 20 راه بپردازیم که با عمل کردن به آنها میتوانید نابودی سیستم و ویندوز خود را تضمین کنید! هدف ما از معرفی این روشها عدم عمل به آنها از جانب شما بوده است! تا میتوانید از این راهها دوری کنید ، وگرنه...!


1- سعی کنید در بین دوستان رکورد بزنید و از یک ویندوز خود تا چندین و چند سال استفاده کنید!

2- در اینترنت اکسپلورر بر روی هر لینکی که میبینید راست کلیک کنید و Open in New Window را انتخاب کنید!

3- هنگام بالا آمدن ویندوز سعی کنید تمامی بازیهای نصب روی سیستم خود را اجرا کنید!

4- آنتی ویروس خود را به هیچ وجه به روز نکنید!

5- پس از قرار دادن سیدی و باز کردن محتویات آن دکمه Eject سیدی را بزنید!

6- با دیدن هر پنجره تبلیغاتی روی آن کلیک کنید و از سایتهای ناآشنا دیدن کنید!

7- برنامه هایی ناآشنای ضدجاسوسی را روی سیستم خود نصب کنید!

8- در هنگام چت کردن فایلهای افراد با فرمت exe را دریافت کنید و باز کنید!

9- برنامه های اضافی و به درد نخور نصب شده روی سیستم خود را پاک نکنید!

10- از ابزارهای موجود در Start>All Programs>Accessories>System Tools به عنوان دکور استفاده کنید!

11- به اشخاص ناشناس اطمینان کنید و اطلاعات محرمانه خودتان را لو بدهید!

12- تا میتوانید سیدی خشدار در CD-ROM خود فرو کنید!

13- هر سایت ناآشنایی را که میبنید ایمیل خود را در آن ثبت کنید!

14- سعی کنید برنامه آپدیت ویندوز را به طریقی از کار بیندازید!

15- به رجیستری ویندوز رفته و فایلهای موجود در آن دستکاری کنید!

16- تمام سعی خود را بکنید که به اینترنت اکسپلورر وفادار بمانید!

17- فایلهای حیاتی ویندوز را دستکاری کنید!

19- کوکی ها و اطلاعات History خود را پاک نکنید!

20- و در نهایت اینکه توصیه های امنیتی را پشت گوش بیندازید!

فشرده کردن فایل ها با استفاده از ابزار مخفی ویندوز XP

ویندوز XP قابلیتهای بسیار فوق العاده ای دارد که بسیاری از این قابلیتها ، به صورت مخفی در آن گنجانده شده است. نمونه عالی از آن نرم افزار فشرده ساز مخفی ویندوز XP است که همانند برنامه های معروفی مانند WinRar و WinZip به کم کردن حجم فایل ها و فولدر ها میپردازد. ویژگی جالب این برنامه این است که فایل فشرده شده را به صورت یک فایل نصب در می آورد که با اجرای آن میتوانید محتویات را در داخل هارد نصب نمایید. به همین دلیل میتوان از آن به عنوان یک نرم افزار Install ساز نیز استفاده کرد.

بدین منظور از Start به Run رفته و در آن عبارت IEXPRESS را تایپ کرده و Enter را بزنید. خواهید دید که برنامه باز خواهد شد.
مراحل کار با آن بدین شرح میباشد:
در ابتدا شما باید دستورالعمل فشرده سازی را تکمیل کنید.
برای این کار در پنجره باز شده گزینه Creat new self extraction directive file‌ را انتخاب کرده ، next را بزنید. گزینه Extract Files Only را انتخاب کرده ، مجدد Next کنید. در این مرحله یک نام را برای عنوان بسته ایجاد شده تایپ کنید و دکمه Next را بزنید.
حال اگر بخواهید هنگام نصب بسته، کاربر با پیغامی مواجه شده و پس از تایید آن بسته را نصب کند، می توانید این پیغام را در کادر Prompt User With وارد کنید. در غیر اینصورت No Prompt را برگزیده، Next را بزنید.
اگر میخواهید قبل از نصب یک توافق نامه برای کاربر نمایش داده شود، Display a License ‌را فعال کرده و فایل مربوطه را جستجو کنید.(این فایل را بایستی قبلا ایجاد کرده باشید این کار را میتوانید در یک محیط متنی انجام دهید.) در غیر اینصورت Do Not Display a License را انتخاب و Next کنید.
در این مرحله با زدن دکمه Add فایلی را که میخواهید فشرده شود انتخاب کنید.سپس دکمه Next را بزنید. در قسمت بعد مشخص می کنید که برنامه نصب، چگونه نمایش داده شود.با انتخاب Default آن را به حال خود رها کرده و Next کنید.
اگر میخواهید پس از نصب پیغامی برای کاربر نمایش داده شود، آن را در کادر Display Message وارد کنید. و گر نه No Message و سپس Next را بزنید.
حال یک مسیر و یک نام برای بسته برگزینید. با زدنNext مسیر فعلی را برای ذخیره قبول کرده و دوبار Next را بزنید تا فشرده سازی آغاز شود.
در پایان Finish‌ را کلیک کنید.
اکنون میتوانید به محل تعیین شده رفته و بسته را مشاهده کنید. همچنین با گرفتن Properties از فایل فشرده شده و فایل اولیه می توانید تغییر حجم آنها را مشاهده کنید.حتی میتوانید براحتی این بسته را به کامپیوترهای دیگر منتقل کنید.برای نصب کافیست برروی آن دابل کلیک کرده و مسیر قرارگرفتن آن را پس از نصب تعیین کنید.

از کار انداختن رمز عبور BIOS

بسیاری از شماها هنگام روشن کردن کامپیوتر قبل از آنکه سیستم عامل خاصی بالا بیاید به سد محکمی با نام رمز عبور BIOS برخورد کرده اید. رمز عبوری که بر خلاف سایر رمز عبورها به هیچ وجه در هارد دیسک کامپیوتر ذخیره نمیشود. یا همین مشکل موقعی که می خواهید مشخصات Setup کامپیوتر را عوض کنید پیش میآید. این مقاله به معرفی چند روش برای حل این مشکل میپردازد. فرض ما بر این است که شما رمز عبور کامپیوتر خود را فراموش کرده اید و دنبال راه حل هستید و قصد اذیت کردن و دست بردن در کامپیوتر کسی را ندارید.

◄ روش اول: برای دزدی از یک مکان ساده ترین و اولین کار استفاده از شاه کلید است تا آبرومندانه و ترو تمیز وارد شوید و آخرین راه حل بالا رفتن از دیوار است. در این مورد هم اینچنین است ما برای مارک ها و مدلهای مختلف Bios رمزهای عبوری معرفی می کنیم که امیدواریم مشکل شما را حل کند و نیازی به بالا رفتن از دیوار نداشته باشید.

AWARD BIOS

AWARD SW, AWARD_SW, Award SW, AWARD PW, _award, awkward, J64, j256, j262, j332, j322, 01322222, 589589, 589721, 595595, 598598, HLT, SER, SKY_FOX, aLLy, aLLY, Condo, CONCAT, TTPTHA, aPAf, HLT, KDD, ZBAAACA, ZAAADA, ZJAAADC, djonet

AMI BIOS

AMI, A.M.I., AMI SW, AMI_SW, BIOS, PASSWORD, HEWITT RAND, Oder

رمزهای عبور زیر را بر هر نوع Bios میتوانید امتحان کنید

LKWPETER, lkwpeter, BIOSTAR, biostar, BIOSSTAR, biosstar, ALFAROME, Syxz, Wodj

توجه داشته باشید که هنگام وارد کردن رمزهای عبور حروف بزرگ را بصورت بزرگ و حروف کوچک را بصورت کوچک وارد کنید.

◄ روش دوم : یک روش نرم افزاری برای پاک کردن رمز عبور

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است بدان دسترسی دارید میتوانید از برخی نرم افزارهای موجود برای پاک کردن رمزعبور استفاده کنید ولی از آنجا که مکن است شما به این نرم افزار ها دسترسی نداشته باشید روش زیر را به شما معرفی میکنیم.

کامپیوتر را به حالت MS DOS برگردانید و دستور DEBUG را اجرا کنید

0 برای مدلهای مختلف BIOS عبارات زیر را وارد کنید

AMI/AWARD BIOS

O 70 17

O 71 17

Q

PHOENIX BIOS

O 70 FF

O 71 17

Q

GENERIC

Invalidates CMOS RAM.

O 70 2E

O 71 FF

Q

توجه کنید که حرف اول برابرحرف "“O است نه عدد صفر.

◄ روش سوم : روش سخت افزاری

اگر هنگامی که کامپیوتر روشن است به آن دسترسی ندارید یا رمز عبورهای قبلی کارساز نبود می توانید از روشهای سخت افزاری زیر استفاده کنید.

● استفاده از Jumper ها

بر روی تمام مادربردها یک Jumper است که از آن برای پاک کردن CMOS میتوانید استفاده کنید.کنار این jumper معمولا این عبارت دیده میشود Clr CMOS.

تنها کاری که شما میکنید این است که jumper را از پایه 1و2 درآورده و به پایه 3و4 نصب کنید و دوباره به حالت اول برگردانید. شما به همین سادگی میتوانید رمز عبور را پاک کنید.

● در آوردن باتری

میتوانید باتری دستگاهتان را که روی مادربرد است درآورده و دوباره جا بیاندازید در این حالت تمام اطلاعات CMOS به حالت پیش فرض برمیگردد. ولی توجه داشته باشید که جا انداختن باتری کمی مشکل است.

● عوض کردن آی سی ( Cheap CMOS )

اگر هیچ یک از روشهای الا جواب نداد میتوانید آی سی CMOS را با یک آی سی از همان نوع عوض کنید یا از نوع برنامه ریزی کنید اینکار ابزار مخصوصی دارد و شرکتهای تعمیر کامپیوتر برای شما اینکار را خواهند کرد .

توجه: برای پیدا کردن آی سی CMOS میتوانید به دفترچه مادربرد خود مراجعه کنید.

در این روشها علاوه بر اینکه رمز عبور را پاک میکنید سایر اطلاعات نیز به حالت اولیه برمیگرد ولی نگران نباشید مشکلی نیست و شما میتوانید دوباره مشخصات کامپیوتر خود را در Setup وارد کنید.

3 ترفند برای افزایش سرعت بالا آمدن ویندوز XP

با توجه به اینکه ویندوز XP تبدیل به یکی از عمومی ترین ویندوزهای مورد استفاده توسط کاربران مختلف گشته است ، و با توجه به اینکه سیستم های مختلف با قدرتهای متفاوتی از این ویندوز استفاده مینمایند ، بنابراین شما میتوانید با این روشها در واقع ویندوز XP خود را با شرایط سیستم خود مطابقت داده و بهترین نتیجه و استفاده را از آن داشته باشید. در این ترفند قصد داریم 3 روش بسیار کارآمد را به شما معرفی کنیم که با استفاده از آن میتوانید سرعت بوت یا بالا آمدن ویندوز XP خود را به طرز چشمگیری افزایش دهید.


بالا بردن سرعت بوت ( روش اول )
این ترفند کارش این است که یک دسته فایل را از پوشه temp پاک می کند و history هر زمان که شما کامپیوترتان را خاموش می کنید. با این کار کامپیوتر شما وقت بیهوده ای را برای چک کردن این پوشه ها تلف نمی کند. با این کار سرعت بالا آمدن ویندوز افزایش می آید.
برای انجام این کار مراحل زیر را طی کنید :
1- Notepad را باز کنید و سه جمله زیر را در آن بنویسید :
RD /S /q "C:/Documents and Settings/"UserName without quotes"/Local Settings/History"
"RD /S /q "C:/Documents and Settings/Default User/Local Settings/History
"RD /S /q "D:/Temp/" <--"Deletes temp folder, type in the location of your temp folder
2- حالا این فایل را با هر نامی که می خواهید ذخیره کنید ، البته با پسوند " .bat " برای مثال " fastboot.bat " یا " deltemp.bat "
3- از منوی Start گزینه Run را انتخاب کنید .
4- در Run بنویسید : " gpedit.msc " و روی ok کلیک کنید .
5- از پنجره باز شده در سمت چپ روی گزینه " Computer Configuration " کلیک کنید و سپس " Windows Settings " را انتخاب کنید .
6- بر روی گزینه " Scripts " دو بار کلیک کنید سپس " Shutdown " را انتخاب کنید تا پنجره ای جدید باز شود.
7- روی " Add " کلیک کنید و در پنجره باز شده آدرس فایلی که درست کرده اید را بدهید و سپس روی " ok " کلیک کنید.

بالا بردن سرعت بوت ( روش دوم )
وقتی کامپیوترتان را روشن می کنید معمولا قبل از اینکه سیستم بخواهد بالا بیاید درایور های فلاپی و سی دی رام و ... را چک می کند ! به نظر من این یه کار بیهوده است که هر بار سیستم این موارد را چک کند . حالا برای از بین بردن این قسمت باید تغییراتی را در بایوس سیستمتان انجام دهید . مراحل زیر را به دقت انجام دهید:
1- معمولا برای ورود به bios باید کلید F2 یا Delete را فشار داد ، زمانی که کامپیوتر در حال بالا آمدن است.
2- به منوی " Boot " بروید .
3- " Boot Sequence " را انتخاب کنید .
4- سپس هر دو گزینه ای که از روی هارد بوت می شوند را به گزینه " First Device " تغییر دهید .
5- دکمه " Escape " را فشار دهید و از بایوس خارج شوید . فراموش نکنید که این تغییرات را قبل از خارج شدن ذخیره کنید .
توجه : وقتی که شما این تغییرات را انجام می دهید ، نمی توانید سیستمتان را از طریق فلاپی یا سی دی رام بوت کنید . اگر روزی لازم شد که این کار را انجام دهید ، کافیست برگردید به عقب ، یعنی به بایوس خود بروید ، مرحله بالا را تکرار کنید و گزینه "First Device " را برای فلاپی و سی دی رام بردارید .

بالا بردن سرعت بوت ( روش سوم )
زمانی که کامپیوتر شما در حال بالا آمدن هست معمولا شبکه را چک می کند تا ببیند آدرس IP آزاد هست یا نه . با استفاده از پیکربندی یک ip آدرس دستی برای سیستم تعریف می کنیم . این کار سرعت بوت شما را افزایش می دهد . پس طبق مراحل زیر عمل کنید :
1- روی منوی Start کلیک کنید و " Connect To/Show All Connections " را انتخاب کنید .
2- روی Connection شبکه خود راست کلیک کنید و " Properties " را انتخاب کنید .
3- در تب " General " ، در لیست سرویس ها " TCP/IP " را انتخاب کنید و روی دکمه " Properties " کلیک کنید .
4- در پنجره باز شده روی " Use the following address " کلیک کنید و آدرس ip کامپیوترتان را بنویسید . اگر شما از یک روتر استفاده می کنید معمولا آدرس ip شما 192.168.0.xx یا 192.168.1.xx است . اگر آدرس IP خود را بخاطر نمی آورید و یا در آن شک دارید به منوی Start بروید و Run را انتخاب کنید و در آن cmd را تایپ کنید و روی ok کلیک کنید . در پنجره باز شده " ipconfig/all " را تایپ کنید . با اینکار ip شما نمایش داده می شود و شما می توانید آدرس مورد نظر را در بخش مورد نظر بنویسید .
5- همچنین در پنجره " TCP/IP properties " شما باید آدرس های " Subnet mask " ، " Default gateway " و " DNS Server " را هم پر کنید . اگر عدد های این گزینه ها را هم نمی دانید می توانید با استفاده از دستور " ipconfig/all " در مرحله 4 این اعداد را پیدا کنید .